Deeply Yours

logo_COTY1

Atracţia sexuală este o adevărată reacţie chimică. Cercetătorii ştiinţifici au ajuns la concluzia că întâlnirile amoroase şi sexuale sunt foarte puternic influenţate de feromoni. Feromonii sunt substanţe biochimice puternice, produse de către organismul uman, dar şi de cel animal, cu multiple funcţii: de apărare, împerechere, marcare teritoriu, agresiune, de atragere a partenerului. Feromonii dictează comportamentul sexual şi în acelaşi timp cresc atracţia sexuală. Feromonii nu prezintă nici un  miros, dar sunt suficienţi pentru activitatea sexuală.

Parfumul cu feromoni se adresează atât femeilor, cât şi bărbaţilor pentru a mări atracţia în cazul unui moment de cucerire. Găsim o gamă foarte variată de parfumuri pe piaţa parfumurilor, care, cu siguranţă, vor încânta toate simţurile. Parfumurile pot avea note orientale sau alte arome, ce învăluie trupul într-o mireasmă delicată.

Cine nu foloseşte parfum în ziua de azi? Orice femeie îl are mereu în geantă, iar bărbaţii, niciodată dimineaţa, nu uită să-l folosească. Şi asta o facem pentru că ne place şi pentru a ne atrage partenerii.  Un parfum cu feromoni poate fi micul secret în materie de seducţie şi creştere a încrederii în sine. Mirosul natural al acestui parfum declanşează o emoţie extrem de pozitivă, iar partenerul va fi imediat acaparat de această mireasmă deosebită.

Fără îndoială celebra replică „gusturile nu se discută” se aplică foarte bine în cazul parfumurilor. Din acest motiv, trebuie să fim  foarte atenţi atunci când cumpărăm un parfum partenerului sau partenerei, deoarece unii oameni sunt alergici la esenţele puternice.

Ador parfumul Deeply Yoursby Enrique Iglesias, un parfum floral fructat de damă, nou, lansat in 2015.

EDT-ETUI60MLFEMME-1024x705

Notele de vârf sunt formate din grapefruit, mandarină, măr verde, notele de mijloc – frezie, trandafir şi piersică, iar notele de bază sunt vanilie, lemn de santal şi mosc.

12227783_1006093409431954_3912430390728200600_n

De când l-am primit, nu mă mai satur de el. Dacă mă întrebaţi ce port în pat la culcare, v-aş răspunde: „Enrique Iglesias…Deeply yours, of course!”, exact cum răspundea Marilyn Monroe despre parfumul ei preferat. 🙂

Cui nu ii place Enrique Iglesias? Cântăreţ, cantautor, manechin, actor, producător muzical, de origine spaniolă. Asemenea tatălui său, Julio Iglesias, Enrique are o voce caldă, minunată. Răsplata prestaţiei muzicale de calitate este reprezentată de cele şase premii Billboard caştigate în anul 2009, dar şi de cele peste şaizeci de milioane de înregistrări vândute la nivel internaţional. Vă las în compania unei melodii, care mie îmi place foarte mult:

Acest articol participă la proba 20 din cadrul SuperBlog 2015!

Un gând despre “Deeply Yours

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s