Cum sa avem un ten frumos cu produse Avon

Fiecare femeie îşi doreşte să aibă un ten frumos şi sănătos. Dar nu poţi avea o piele frumoasă peste noapte, trebuie să o îngrijeşti, folosind cosmeticele potrivite.

Astfel, atât experţii în frumuseţe, cât şi eu considerăm demachierea cea mai importantă operaţie în rutina de îngrijire. Nu mă culc niciodată fără să îmi demachiez faţa, chiar dacă în cursul zilei nu am folosit nici un fel de cosmetice. Însă, nu trebuie nici să demachiezi pielea în exces, întrucât se poate întâmpla să  reuşiţi să îndepărtaţi, o dată cu celulele moarte, grăsimile şi lipedele care formează stratul de protecţie a pielii – liantul de la nivelul celular care menţine hidratarea.

Este foarte important să ne demachiem seara înainte de culcare. În fiecare zi, pielea noastră îmbătrâneşte. Curăţarea tenului în fiecare zi reprezintă un mod excelent de a înlătura factorii care contribuie la îmbătrânirea pielii – fard, praf -, dar şi de a stimula procesele interne ce luptă împotriva îmbătrânirii pielii. Peste noapte, pielea are nevoie de oxigen pentru a se reface. Machiajul de peste zi, neînlăturat seara împiedică procesul natural de exfoliere.

Cel mai bun demachiant este cel care are proprietăţi de hidratare, aşa cum este demachiant Avon. Îl folosesc de foarte mult timp, cred că de când am descoperit produsele Avon, şi imi place foarte mult. Îmi hidratează perfect tenul, elimină machiajul eficient şi delicat, fără să usuce pielea. Este excelent pentru machiajul rezistent, îndepărtează foarte bine rujul rezistent, mascara şi fardul de pleoape.

Demachiantul pentru ochi sub formă de cremă are la bază o formulă moale, bogată, care promite să nu irite ochii şi să elimine complet orice urmă de machiaj. Proprietăţile sale nutritive asigură menţinerea unui nivel optim de hidratare.

Textura sa fină, cremoasă, sub forma de lapte este foarte uşor de folosit şi lasă o senzaţie placută de catifelare şi de prospeţime, nu irită pielea şi este potrivită pentru ochii sensibili. Ambalajul său alb pune în evidenţă blândeţea şi puritatea procesului de demachiere.

11220092_912363095516333_8861346485620776167_n

demachiant de ochi Avon

 

Pe lângă demachiere, hidratarea pielii, folosind o cremă cu proprietăţi minune este necesară. Eu m-am oprit la crema de zi Anew Ultimate de la Avon, şi o folosesc cu acelaşi succes şi pe cea de noapte.

Este o cremă care ameliorează ridurile, oferă fermitate atât tenului, cât şi conturului feţei, oferind în acelaşi timp elasticitate şi un aspect general mai ferm. Pielea arată şi se simte mai elastică, reducând apariţia ridurilor adânci şi a lipsei de uniformitate a nuanţei pielii.

Complexul luxuriant Celluvive cu minerale preţioase şi extracte de Tiliacora accelerează procesul de regenerare a celulelor pielii, pentru a reda aspectul tânăr şi frumos al tenului.

11216834_912362905516352_7592184714130049037_n

crema de zi Avon

Slaba hidratare a tenului determină modificări ale structurii lui. Pielea conţine 70  % apa, nici nu vreau să îmi imaginez cum se alterează starea ei dacă nu este hidratată corespunzator. Apa reprezintă doua treimi din greutatea corpului şi are o importanţă deosebită pentru procesele fizice şi chimice care au loc în organism, conferind tonicitate şi elasticitate pielii. O piele normal hidratată este catifelată, pe când o piele deshidratată se usucă şi apar ridurile. Hidratarea pielii este extrem de importantă atât pentru aspectul estetic, cât şi pentru sănătatea organismului.

Voi ce produse folosiţi pentru protejarea pielii voastre?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s