Petreceri frumoase numai cu www.clubul-disney.ro!

Dacă ești în căutare de animatori pentru o petrecere reușită, invită cele mai frumoase prințese la ziua fetiței tale si cei mai faimoși super-eroi la aniversarea băiețelului tău.

La www.clubul-disney.ro descoperi o echipă tânără, talentată, profesionistă, promptă si devotată. Această echipă are exact calitățile necesare pentru a colora o aniversare. Dispun de rochii unice, de o calitate superioară, de animatori profesioniști si iubitori de copii, de servicii impecabile.

URSITOARE PENTRU BOTEZ

De asemenea, dacă ești în căutare de ursitoare care să își facă apariția la botezul fiului/fiicei, găsiți aici cele 4 ursitoare, actrițe cu o experiență dobândită pe scenele unor teatre cunoscute, care vor colora spectacolul cu magie. Nu-ți rămâne decat sa inviți cele 4 ursitoare splendide să toarcă firul magic pentru noroc și iubire în viața copilașului tău.

Să nu vă faceți probleme pentru ziua de naștere a micuțului, la http://www.clubul-disney.ro găsiți o multitudine de personaje, care îi vor bucura enorm pe micuți: Rapunzel, Cenușăreasa, Alba Ca Zăpada, Barbie, Ariel, Aurora, Jasmin, Bell, Aladin, Spartacus, Minnie, Mickey, Spiderman, Superman, Batman, Michael Jackson, Hannah Montana, magicieni, pirați, Tinkerbell, Peter pan, clowni, Violetta, Elsa, Shreck, Fiona si mulți alții.

logo

CE SERVICII GĂSIȚI AICI

Mașină de făcut balonașe

Această maşinuţă de făcut balonașe este recomandată pentru a contribui la crearea unui decor de basm. Balonaşele sunt multicolore şi oferă momentului o notă feerică. Această mașină va funcţiona pe tot timpul petrecerii sub supravegherea animatorului/animatoarei.

Fotograf și cameraman

Vorbim despre o echipă de tineri, profesionişti, cu experienţă, care vor imortaliza cele mai reuşite momente şi vor realiza filmuleţe memorabile de la petreceri.

Pinata

Este un accesoriu tot mai des întâlnit la petrecerile copiilor. Este privit ca o sursă de amuzament şi distracţie încărcată cu o mulţime de surprize. De asemenea, poate fi personalizată cu personaje în funcţie de cererile dumneavoastră.

MC

Întreţine atmosfera, asigurând buna dispoziţie a tuturor invitaţilor.

Jumbo Balon

Balonul jumbo poate avea orice culoare doriți, din latex, cu o circumferinţă 315 cm pentru petreceri, nunţi, botezuri – diametru 100 cm.

Animație standard

Întrucât scopul animatorilor este de a îndeplini visul oricărui copilaş, aceştia au gândit un program extrem de complex prin care antrenează şi stimulează copilaşii să fie cei mai buni prieteni ai lor! Astfel, modulele propuse de aceştia sunt : pictură pe faţă, modelaj din baloane şi o multitudine de joculeţe şi concursuri prin care aceştia interacţionează cu micuţii!

Mă bucur foarte tare că am descoperit această echipă tânără, pentru care contează foarte mult profesionalismul si originalitatea. Clubul Disney este o marcă înregistrată, legală, cu servicii ireproșabile și animatori extrem de talentați.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s