Mădălina Manole – o cântăreață regretată!

Vă mai aduceți aminte de Mădălina Manole? Pe numele ei real, Anca Magdalena Mircea a fost o celebră solistă vocală, compozitoare și instrumentistă română. S-a născut în orașul prahovean Vălenii de Munte, la data de 14 iulie 1967. Artista a moștenit pasiunea pentru muzică de la mama sa, care cânta muzică populară.

Mădălina a fost căsătorită cu compozitorul Șerban Georgescu, cu 15 ani mai în vârstă decât ea. După divorț, Mădălina Manole a declarat că „erau momente din zi în care îl adoram și alte momente în care l-aș fi împușcat”.

În anul 2009, a născut un băiețel, pe care l-a botezat Petru Jr, după tatăl său, Petru Mircea, cu care s-a căsătorit 4 luni mai tărziu, când a avut loc și botezul băiețelului.

Pe data de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani, a fost găsită decedată în locuința ei din Otopeni.

De ce am scris acum despre Mădălina? Pur și simplu, mi-am amintit de „fata cu părul de aur”, cum era numită Mădălina. A fost printre preferatele mele, avea o voce de aur, care te ungea la inimă. I-am iubit toate melodiile și am plâns enorm când am aflat ca a murit.

O mare durere a fost în viața ei, de a hotărât să recurgă la un asemenea gest, lăsând în urmă băiețelul ei fără mămică, sprijinul de care orice copil mic are nevoie.

Acum 18 ani, in preajma sărbătorilor pascale, Mădălina, Șerban și prieteni apropiați lor au pus bazele Asociației Culturale MĂDăLINA MANOLE pentru a promova și a ocroti creația și numele artistei într-un mod cât mai profesionist, dar și pentru a veni in sprijinul semenilor care nu au avut norocul să ducă o viață normală și lipsită de griji.

A fost o persoană deosebită, o cântăreață minunată, cu o voce superbă, unică și un suflet minunat. Dumnezeu să te odihneasca în pace, dragă Mădălina. Ai fost și vei rămâne un artist important al României!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s