Promovare prin email Marketing

Daca sunteti o companie mica sau mijlocie , cu un buget de promovare online pana in 250 EUR, va intrebati desigur unde puteti obtine maximum de rezultate si servicii oferite. Eu va ofer solutia: promovare online prin Social Media Agency. Agentia este specializata pe acest tip de clienti sau clienti care doresc o promovare locala.

Prin ce se diferentiaza de alte companii care ofera servicii seo sau servicii de promovare online? Va spun eu: au propria retea de site-uri si bloguri cu PR 2-5 pe diverse nise, care le permite sa controleze 100 % activitatea de promovare. Din partea algoritmului Google au risc zero de penalizare. Interesant, nu?

opp_image_1_22

Dintre serviciile oferite de Social Media Agency, vreau sa va vorbesc despre promovare prin email; puteti beneficia de Pachetul Email Marketing.

Email marketingul este folosit deja pe plan mondial de catre o multime de companii multinationale, in special cele de telecomunicatii sau servicii bancare, care aleg sa isi instiinteze clientii cu privire la orice modificare prin intermediul emailului.

Email marketingul foloseste ca instrument newsletterul, continutul emailului. Grafica newsletterului este foarte importanta intr-o campanie de email marketing, precum si subiectul emailului, continutul si modul de prezentare a ofertelor catre clienti.

Activitatea de email marketing reprezinta cea mai matura tehnologie de publicitate pe Internet si cea mai directa. Astfel, mesajul dumneavoastra ajunge in casuta de email a fiecarui utilizator sau potential client cu care ati mai avut contact in trecut.

Va recomand utilizarea acestui tip de comunicare pentru maximizarea vanzarilor, atragerea unor potentiali clienti cu care deja ati avut primul contact (chiar si digital) sau fidelizarea actualilor clienti.

Email marketingul poate fi folosit si pentru:

  • Consolidarea relatiei dintre clienti si companie;
  • Incurajarea business-ului;
  • Cresterea veniturilor;
  • Scoaterea in evidenta a punctelor forte fata de competitori;
  • Marirea vanzarilor online;
  • Branding;
  • Atragerea de clienti noi;
  • Prezentarea ofertelor promotionale clientilor existenti sau potentiali;
  • Promovarea produselor noi;
  • Informarea clientilor asupra anumitor modificari.

Daca ai nevoie de promovare si servicii profesioniste de marketing online – sa nu uitam ca ain aceste vremuri, esti nevoit sa faci ceva sa te diferentiezi de concurenta ta, folosind unul dintre cele mai ieftine instrumente de publicitate – cea pe internet, atunci este momentul sa apelezi la Social Media Agency.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s