Agentie de marketing online – Skyrating

Un subiect foarte important despre care as vrea sa vorbim astazi il reprezinta promovarea online. Astfel promovarea web este foarte dinamica, intr-o continua schimbare, an de an, luna de luna. Din acest motiv, este foarte importanta agentia de promovare online al carui obiect de activitate este sa fie la curent cu toate schimbarile survenite in online, promovand site-urile clientilor, cu scopul obtinerii celor mai bune rezultate pentru acestia.

O agentie promovare online de care eu am auzit numai lucruri bune este Skyranking.ro. Este o agentie de promovare online, cu o vechime de 4 ani, care se ocupa de proiecte de marketing online in Romania, Suedia, UK si cateva tari din Asia.

opp_image_1_30

Skyranking ofera servicii si altor agentii de promovare online, spre exemplu:

– Email Marketing
– Aplicatie Social Media
– Servicii Link Building
– Securitate Website
– RTB & retargeting
– Banner design & Landing Pages
– Campanii advertoriale
– Trafic interstitial
– Campanii PTC (voturi Google+)

Mie personal cel mai important dintre serviciile pentru agentiile de promovare mi se pare a fi campaniile advertoriale. Agentia Skyranking are 400 de colaboratori proprietari de bloguri, care permit sa implenteze campanii de advertoriale in cel mai scurt timp, cu rezultate notabile. Alegerea blogurilor este un pas important din desfasurarea unei campanii de promovare pe bloguri, insa reprezinta numai jumatate din drumul pe care il ai de parcurs pana sa lansezi o campanie. La fel de important cum este sa expui continutul in locuri potrivite, este sa creezi continutul potrivit pentru blogurile pe care intentionezi sa te promovezi. Cand alegi site-ul sau site-urile pe care vrei sa iti promovezi serviciile sau produsul e important de inteles ca plaja de expunere si felul in care iti faci reclamele devine o parte din identitatea brandului tau.

Skyranking ofera servicii de optimizare SEO, inclusiv optimizare Off-Site prin construirea de link-uri pe reteaua privata de site-uri si bloguri. Implementeaza campanii de email marketing pe listele proprii, sau pe bazele proprii, detinand platforma si server propriu pentru email marketing.

Care este punctul vostru de vedere in ceea ce priveste promovarea online? Ce metoda considerati importanta?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s