O afacere profitabila!

Firma la care sunt angajata are ca obiect de activitate activitati de tiparire, copiere, materiale promotionale si personalizate. Sediul este intr-o zona centrala, avand o reclama luminoasa, care invita clientii sa pofteasca inauntru pentru a-si delecta pupilele oculare cu noutatile in domeniu. Pentru a incepe activitatea, seful meu a avut nevoie bineinteles, pe langa un vad comercial si de echipamentele necesare cu care sa poata lucra. Astfel ca, a apelat la o firma care comercializeaza astfel de echipamente si, mai important a aflat de inchirieri multifunctionale.

El s-a convins ca, inchirierea unui echipament este o solutie mult mai buna si mai profitabila pentru companiile care au nevoie de un multifunctional, care sa aiba atat servicii de copiere, cat si de printare, scanare, trimitere faxuri. Multifunctionala este atat alb-negru, cat si color, are functii duplex si este conectata la reteaua locala, astfel incat toti angajatii beneficiaza de ea.

La inceput a fost mai greu sa puna pe picioare o afacere, dar cu ajutorul multifunctionalei minune a reusit sa isi faca numerosi clienti si sa se bucure in momentul de fata de un renume pe piata.

estudio281c

Discovery Service este o companie care activeaza in domeniul IT – Printing, avand drept obiectiv oferirea celor mai bune servicii din domeniu.

Diploma profit2012 mic

Pe langa serviciile de inchiriere, beneficiezi si de service total pentru multifunctionale, asigurand intretinerea echipamentului, ca si piesele de schimb si consumabilele necesare.

Intreaga afacere este construita pe relatii reciproc avantajoase si de durata. Astfel firmele inchiriaza multifunctionalele de care au nevoie, in loc sa le achizitioneze si sa blocheze importante resurse de capital.

Astfel, pentru a avea succes, ideile tale de afaceri trebuie sa corespunda urmatoarelor criterii: sa fie realiste, inovatoare, capabile sa genereze profit, sa fie legale si sa apara la momentul potrivit. Aceasta companie vine in intampinarea necesitatilor tale, oferindu-ti posibilitatea sa inchiriezi, pe termen lung, echipamentele care sa-ti asigure suportul tehnic, indispensabil activitatii pe care o desfasori. Astfel, pentru companiile aflate la inceput de drum, si nu numai, cea mai potrivita alegere este inchirierea multifunctionalelor, intrucat veniturile disponibile se directioneaza catre finantarea afacerii.

Daca vrei sa iti incepi propria afacere si esti o persoana chibzuita, care se gandeste la fiecare cheltuiala necesara, iti recomand inchirierea de multifunctionale. Intri si cauti Discovery Service si acolo afli sigur toate informatiile de care ai nevoie.

Reclame

5 gânduri despre “O afacere profitabila!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s