Publicare anunt prestari servicii in Libertatea

Cotidian de stiri mondene, ziarul Libertatea este un ziar tabloid din Romania, fondat in 22 decembrie 1989, de Octavian Andronic, ca „primul ziar liber al Revolutiei romane.” Ziarul Libertatea este un cotidian national de informatie generala ce apare in toata tara, de luni pana sambata. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 23.00 cm x 31.50 cm, avand 20 pagini.

libertatea-logo

Publicare anunt Libertatea se face printr-un simplu click pe butonul PUBLICA ANUNT din dreptul ziarului dorit, apoi completati formularul cu datele dvs si veti obtine pretul pe loc.

Iata care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a publica un anunt prestari servicii in ziarul Libertatea:

1. Pentru a publica un anunt in ziar trebuie urmati pasii: alegeti rubrica corespunzatoare anuntului, introduceti textul anuntului, alegeti una sau mai multe optiuni de publicare daca este cazul (bold, chenar, majuscule etc.), introduceti numarul de aparitii in cazul in care doriti ca acestea sa fie consecutive sau alegeti datele selectiv de pe calendar daca doriti ca aparitiile sa fie aleatorii.

2. Apasati butonul CALCULATI PRETUL, iar sistemul o sa va genereze automat costul anuntului dvs. In cazul in care sunteti multumit de cost si nu doriti alte modificari, apasati butonul PUBLICA ANUNTUL.

3. Urmatorul pas il reprezinta introducerea datelor dvs si finalizarea comenzii printr-un simplu click pe butonul FINALIZARE ANUNT.

4. Sistemul va emite automat factura dvs cu ajutorul careia veti putea face plata pentru anuntul postat.

Dupa plata anuntului pentru ziarul Libertatea acesta va aparea in ziarul Libertatea la datele selectate de dumneavoastra, daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar sau incepand cu prima editie libera, daca alegeti aparitii consecutive.

Plata anunturilor pentru ziarul Libertatea se poate face prin SMS pentru sume mai mici de 100 lei, prin posta (mandat online si mandat postal), prin transfer bancar si prin trezorerie pentru societatile de stat.

Clientii din Bucuresti si maxim 5km in jurul Bucurestiului a caror comanda depaseste 180 Lei pot plati in numerar direct prin intermediul unui curier ce se va deplasa gratuit in maxim 2 ore la adresa dumneavoastra. Pentru o taxa de 19 RON sunt disponibili curieri si pentru comenzi mai mici de 180 Lei.

Clientul poate solicita o copie electronica sau un exemplar al ziarului prin intermediul formularului de publicare a unui anunt din partea dreapta. Costurile cu trimiterea acestora se vor regasi pe factura proforma generata automat de sistem.

Pentru a publica un anunt/anunturi in ziarul Libertatea aveti doua optiuni:

  1. Aparitii Consecutive – furnizati un numar de aparitii dorit si dupa plata anuntului/anunturilor pentru ziarul Libertatea acesta va aparea in ziarul Libertatea incepand cu prima editie libera pentru cate aparitii ati ales.

        2.Aparitii Selective – selectati precis zilele de aparitie ale anuntului pentru                  ziarul Libertatea incluzand ziua si luna. Pentru acest tip de aparitii plata                      trebuie facuta cu 2 zile inaintea primei zile de aparitie pentru a se putea                      confirma plata si trimite anuntul/anunturile la publicare in ziarul Libertatea               in  timp util.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s