Publicare anunt adunari generale in ziarul Bursa

Daca vreodata aveti nevoie sa publicati un anunt adunare generala in ziarul Bursa, vreau sa va prezint pasii necesari:

  1. Pentru a publica un anunt in ziar, trebuie urmati pasii: alegeti rubrica corspunzatoare anuntului – adunare generala, in cazul nostru, introduceti textul anuntului, alegeti una sau mai multe optiuni de publicare daca este cazul (bold, chenar, majuscule), introduceti numarul de aparitii in cazul in care doriti ca acestea sa fie consecutive sau alegeti datele selectiv de pe calendar, daca doriti ca aparitiile sa fie aleatorii.
  2. Apasati butonul ” Calculati pretul”, iar sistemul va genera automat costul anuntului dvs. Apoi apasati butonul „Publica anuntul”.
  3. Urmatorul pas il reprezinta introducerea datelor dvs si finalizarea comenzii printr-un simplu click pe butonul „Finalizare anunt”
  4. Sistemul va emite automat factura dvs, cu ajutorul careia veti putea face plata pentru anuntul postat.

logo (1)

Pentru  a plati o publicare anunt in ziarul Bursa: prin banca ; prin SMS – in cadrul pasului 3 al formularului de comanda gasiti optiunea „PLATA PRIN SMS” (pentru sume mai mici de 100 RON); prin card – in formularul de comanda dupa ce ati introdus datele personale alegeti optiunea „PLATA CU CARDUL”.; prin posta – prin trezorerie pentru institutiile de stat ; prin curi er.Tarifele pentru plata prin Curier sunt urmatoarele:
A. Pentru sume mai mici de 150 RON – 15 RON;
B. Pentru sume mai mari de 150 RON – Serviciul este gratuit

Exemplu de anunt:

„Consiliul de administratie al ……………………………………………..persoana juridica romana, sediul …………………………………………. J…/……./2010, CUI …………., in temeiul Legii …../…… succesiv modificata si republicata si Statutului societatii, convoaca Adunarea Generala Extraordinara pentru data de ……….., ora …….., la ……………………………………. , pentru prima convocare, iar la data de ………………., ora ………… la aceeasi adresa pentru a doua convocare, in cazul in care cea dintai adunare nu s-ar putea desfasura din cauza neindeplinirii conditiilor legale, cu urmatoarea Ordine de Zi: 1. Aprobarea modificarii si completarii statutului societatii, astfel: Art…… alin……. se modifica astfel:

Desemnarea persoanelor imputernicite sa reprezinte societatea pentru inregistrarile si actualizarile la ORC, BVB si CNVM. La adunarile generale sunt indreptatiti sa participe toate persoanele care au calitatea de actionar si sunt inregistrate in Registrul actionarilor societatii tinut de ………………………….., la sfarsitul zilei de ………………… stabilita ca data de referinta. Accesul actionarilor inscrisi in registrul actionarilor societatii, pastrat la …………………………. la data de referinta in locul in care se desfasoara adunarile generale ale actionarilor, este permis prin simpla proba a identitatii acestora, facuta, in cazul actionarilor persoane fizice, cu actul de identitate valid sau, in cazul actionarilor persoane juridice si fizice reprezentate, cu procura speciala emisa de societate data persoanei fizice care le reprezinta sau cu alte acte in forma autentificata din care sa rezulte ca sunt reprezentantii legali ai acestora. Procurile speciale vor fi depuse/expediate intr-un exemplar original la sediul societatii din ……………………………………………………………, inainte de ………………………….. (data postei de expediere), sub sanctiunea pierderii exercitiului dreptului de vot prin reprezentant in adunarea generala. Procurile care nu contin cel putin informatiile cuprinse in formularul de procura speciala pus la dispozitie ……………………………………….. sau care nu sunt transmise in termenul prevazut mai sus nu sunt opozabile societatii. Formularele de procura speciala se pot ridica intre orele ………………. in zilele lucratoare, de la sediul societatii mai sus mentionat incepand cu data de …………………. Alte documente si informatii vizand probleme inscrise pe ordinea de zi a adunarii pot fi consultate sau procurate contra cost la sediul societatii de catre persoanele ce isi demonstreaza calitatea de actionar si identitatea, incepand cu data de ……………, intre orele ……………….. in zilele lucratoare. Data de inregistrare este propusa a fi …………………. Informatii suplimentare la …………………………..”

Sper ca informatiile mele v-au fost de folos, iar vreodata cand veti avea nevoie sa publicati un anunt adunari generale sa stiti exact pasii ce trebuiesc urmati!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s