Anunt licitatii in ziarul Curierul National

In cazul in care aveti nevoie sa publicati anunt licitatii in ziarul Curierul National, aveti nevoie sa stiti exact ce pasi trebuiesc urmati. Pentru asta, am inceput eu s scriu acest articol, tocami pentru a veni in ajutorul celor care nu cunosc procesul de publicare anunt Curierul National.

logo

Pasul 1 – Calculare pret anunturi Curierul National

Pentru a publica anunturi in ziarul Curierul National, trebuie sa completati un formular: introduceti textul anuntului, alegeti categoria, numarul de aparitii sau zilele de aparitie dorite si selectati ce extraoptiuni doriti.

Dupa ce apasati „Calculeaza”, veti primi pretul pentru anuntul dumneavoastra pentru ziarul Curierul National.

Pasul 2 – Datele personale si FACTURA PROFORMA anunturi Curierul National

Cand considerati ca anuntul pentru ziarul Curierul National este corect si pretul va convine, apasati „Publica” si completati un formular cu datele personale pentru a primi factura proforma.

Pasul 3 – Inregistrare anunturi Curierul National pe site

Dupa completarea datelor personale, anunturile pentru ziarul Curierul National vor fi stocate in baza  de date si un email cu detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.

Pasul 4 – Plata anunturi Curierul National si aparitia in ziarul Curierul National

Dupa plata anuntului pentru ziarul Curierul National, acesta va aparea in ziarul Curierul National la datele selectate de dumneavoastra, daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar sau incepand cu prima editie libera, daca alegeti aparitii consecutive.

Exemplu de anunt de licitatie: „Primaria Municipiului …………., cu sediul in …………., strada ……………., nr. ………, cod fiscal nr. …………., tel. ……………, fax. …………., persoana de contact d-nul …………….tel. ……………., in calitate de …………, organizeaza: I. Licitatie publica deschisa in vederea vanzarii unor imobile. Obiectul vanzarii il reprezinta: 1. ……………………………la un pret de pornire al licitatiei de …….Euro , la care se adauga TVA. Pretul de achizitionare al caietului de sarcini este de ….. Taxa de participare la licitatie este de …………….. Documentatiile de atribuire si caietele de sarcini privind organizarea si desfasurarea licitatiei se pot gasi la sediul Primariei ……………, Serviciul …………., camera ………. Nu vor participa la licitatie persoanele juridice sau persoanele fizice care: au debite fata de Primaria ……………..; sunt in litigii cu………….; Locul si data limita pentru primirea ofertelor: Sediul Primariei ………….., registratura primariei, pana la data de ………….., ora ……….. Locul si data desfasurarii licitatiei publice deschise: Sediul Primariei …………, sala de sedinte, in data de ……………ora ………. Fiecare oferta trebuie depusa intr-un exemplar. Contestatiile aparute vor fi solutionate de catre ………………., cu sediul in …………., strada ………, nr. ……….., tel. ………., fax ………… Data transmiterii anuntului de licitatie este …………… La licitatie vor putea participa cu oferte doar investitorii care au prezentat documentele de participare, in forma si continutul specificate in caietul de sarcini si documentatia de atribuire. Ofertantii raman angajati prin termenii ofertelor lor pentru o perioada de …….de zile de la data depunerii ofertelor. Informatii suplimentare se pot obtine de luni pana vineri intre orele …………..la camera …………din sediul Primariei………………”

Sper ca articolul meu v-a fost de folos, iar in viitor veti sti exact ce trebui facut pentru a publica un anunt licitatii in ziarul Curierul National.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s