Publicare anunturi in ziare locale

Prin acest articol, urmaresc sa va arat procesul de publicare anunturi in ziar local( am ales exemplu in ziarul Raid din judetul Prahova). Pentru anunturi in ziare locale urmariti pasii pe care vi-i exemplific mai jos si anuntul va fi gata in maxim 24 de ore.

header

PASUL 1: Calcularea pretului

Pentru a publica un anunt in ziarul Raid trebuie sa completati un formular: introduceti textul anuntului, alegeti categoria, numarul de aparitii sau zilele de aparitie dorite si selectati ce extraoptiuni doriti.

Dupa ce apasati „Calculeaza” veti primi pretul pentru anuntul dumneavoastra.

PASUL 2:  Datele personale si Factura proforma

Cand considerati ca anuntul este corect si pretul va convine, apasati „Publica” si completati un formular cu datele personale pentru a primi factura proforma.

PASUL 3:  Inregistrarea anuntului pe site

Dupa completarea datelor personale, anuntul dumneavoastra va fi stocat in baza  de date si un email cu detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.

PASUL 4: Plata anuntului si aparitia in ziarul Raid

La unele ziare locale costul anuntului dumneavoastra urmeaza sa fie calculat de catre personalul Best Media Adv in maxim 2 ore (in timpul orelor de program). Pe adresa de email furnizata veti primi factura proforma si detalii privind plata.

Dupa plata anuntului acesta va aparea in ziarul Raid la datele selectate de dumneavoastra, daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar sau incepand cu prima editie libera, daca alegeti aparitii consecutive.

Contravaloarea anunturilor de mica sau mare publicitate in ziarele locale din Romania prin intermediul Best Media Advertising poate fi achitata usor prin urmatoarele modalitati de plata: prin SMS in retelele Vodafone, Orange si Cosmote, doar daca anunturile costa sub 100 lei; prin posta – Mandat on-line si Mandat postal: mandat online – plata se face catre Fota Elisabeta, Oficiul Postal 53, Bucuresti, iar prin mandat postal – plata se face catre S.C. Best Media Adv. SRL, cont bancar RO81 BACX 0000 0000 3378 4250 deschis la Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Unirii. Pentru ambele modalitati, trebuie scris obligatoriu numarul anuntului pentru care se face plata. Dupa efectuarea platii trebuie sa trimiteti chitanta de la posta pe fax: 021.336.06.41 sau email: office@anunturi-ziare.ro; prin transfer bancar: Anuntul se poate achita si prin ordin de plata. Beneficiarul esteS.C Best Media Adv S.R.L in contul RO81 BACX 0000 0000 3378 4250 deschis la Unicredit Tiriac Bank – Unirii; prin trezorerie: Contravaloarea anunturilor poate fi achitata la orice trezorerie din tara pe numele S.C Best Media Adv S.R.L in contul nr. RO86 TREZ 7045 069 XXX 005 256, Trezoreria sector 4 Bucuresti. Trezoreria nu accepta plati decat de la societatile de stat.

Dupa achitarea anuntului, obligatoriu trebuie sa sunati sau sa  trimiteti un email cu numarul anuntului pentru care ati platit. Odata confirmata plata, veti fi contactati pentru a stabili detaliile eliberarii facturii fiscale,

Sper ca, dupa citirea acestui articol, veti sti exact ce pasi trebuiesc urmati pentru a putea publica un anunt intr-unul din ziarele locale din Romania prin intermediul Best Media Advertising.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s