Publicare anunt in ziar national

La un moment dat, fiecare dintre noi are nevoie sa publice un articol: pentru pierderi, o citatie, o comemorare, o oferta de munca, poate vreti sa va vindeti apartamentul sau sa cumparati unul. Articolul meu urmareste sa va indice exact pasii care trebuiesc urmati pentru publicare anunturi in ziar national; eu am ales ca exemplu publicarea unui anunt in ziarul Adevarul, unde la 5 aparitii platite, primesti 1 gratis.

Pentru a publica anunturi ziare nationale o puteti face prin intermediul Mediapress Advertising.

Pasul 1 – Calcularea pretului anunturilor de mica publicitate

Pentru a publica anunturi de mica publicitate in ziarul Adevarul, va trebui sa completati un formular: introduceti textul anuntului, alegeti categoria, numarul de aparitii sau zilele de aparitie dorite si selectati ce extraoptiuni doriti.

Dupa ce apasati „Calculeaza” veti primi pretul pentru anunturi de mica publicitate.

Pasul 2 – Datele personale si Factura proforma

Cand considerati ca anuntul este corect si pretul va convine, apasati „Publica” si completati un formular cu datele personale pentru a primi factura proforma.

Pasul 3 – Inregistrare anunturi de mica publicitate Adevarul pe site

Dupa completarea datelor personale, anuntul dumneavoastra va fi stocat in baza de date si un email cu detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.

Pasul 4 – Plata anuntului si aparitia in ziarul Adevarul

La unele ziare locale costul anuntului dumneavoastra urmeaza sa fie calculat de catre personalul Mediapress Advertising in maxim 2 ore (in timpul orelor de program). Pe adresa de email furnizata veti primi factura proforma si detalii privind plata anunturi de mica publicitate.

Dupa plata anuntului acesta va aparea in ziarul Adevarul la datele selectate de dumneavoastra, daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar sau incepand cu prima editie libera, daca alegeti aparitii consecutive.

Pentru a achita contravaloarea anunturilor, Mediapress Advertising va pune la dispozitie urmatoarele optiuni: prin SMS: plata anunturilor care costa sub 100 lei se poate face prin SMS in retelele Vodafone, Orange si Cosmote; prin posta: prin mandat online – plata o efectuati catre Fota Elisabeta, Oficiul Postal 53, Bucuresti; prin mandat postal – plata se face catre S.C. Mediapress Advertising SRL, cont bancar RO28 BACX 0000 0000 2795 7250 deschis la Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Unirii; prin e-mandat – plata se face catre S.C. Mediapress Advertising SRL, cont bancar RO28 BACX 0000 0000 2795 7250 deschis la Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Unirii; Pentru toate modalitatile de plata trebuie scris obligatoriu numarul facturii, dupa care sa trimiteti pe fax: 021.336.79.00 sau pe email la office@mediapress.ro o copie a documentului de plata emis de posta (chitanta primita de la posta); prin banca: ordin de plata, transfer bancar si plata prin online-banking: la orice Sucursala Unicredit Tiriac Bank din Romania prezentand factura de mai sus la ghiseu; la orice Banca din Romania unde aveti un cont deschis. Plata se va efectua prin ordin de plata pentru beneficiarul: S.C. Mediapress Advertising SRL in contul bancar cu numarul RO28 BACX 0000 0000 2795 7250 deschis la Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Unirii. (Luati la banca factura proforma pentru a completa ordinul de plata cu datele societatii ). Trebuie sa scrieti numarul facturii proforme pentru care se face plata, dupa care sa trimiteti pe fax: 021.336.79.00 sau pe email la office@mediapress.ro o copie a ordinului de plata; prin trezorerie – doar pentru instiktutiile de stat; contravaloarea facturii proforme poate fi achitata la orice trezorerie din tara pe numele S.C. Mediapress Advertising SRL in contul nr. RO10 TREZ 7045 069X XX00 0610, Trezoreria sector 4, Bucuresti. (Luati la Trezorerie factura proforma pentru a completa ordinul de plata cu datele societatii ).Va trebui sa scrieti numarul facturii proforme pentru care se face plata, dupa care sa trimiteti pe fax: 021.336.79.00 sau pe email la office@mediapress.ro o copie a ordinului de plata; prin curier – gratuit pentru anunturi peste 180 lei; Clientii din Bucuresti si maxim 5km in jurul Bucurestiului a caror comanda depaseste 180 lei pot plati in numerar direct (in timpul orelor de program) prin intermediul unui curier ce se va deplasa gratuit in maxim 2 ore la adresa dumneavoastra. Pentru o taxa de 19 Lei sunt disponibili curieri si pentru comenzi mai mici de 180 lei.

Sper ca informatiile precizate in acest articol v-au fost de folos, si dvs veti sti exact ce trebuie sa faceti daca aveti nevoie vreodata de scrierea unui anunt si publicarea acestuia in ziarele nationale prin intermediul Mediapress Advertising.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s