Oferte pentru locuri de munca in Jurnalul National

Mai nou, este foarte greu sa gasesti pe cineva in care sa ai incredere si care sa lucreze cinstit. Majoritatea angajatilor asteapta sa treaca ziua, sa plece acasa…cum se spune „ziua trece, leafa merge”.  Poti angaja doar prin cunoscuti, dar..uneori e mai bine sa angajezi un strain decat pe cineva apropiat; acesta din urma, pentru faptul ca va cunoasteti, va avea pretentia la un salariu mai mare, la mai multe zile libere, o ora libera dimineata, si asa mai departe. Cel mai bine este sa publici un anunt in oferte pentru locuri de munca.

logo

In acest caz, va recomand cu incredere ziarul Jurnalul National, care la 5 aparitii platite primiti una gratis. Va voi arata care sunt pasii care trebuiesc parcursi pentru publicare anunt in Jurnalul National.

PASUL 1: Calculare pret anunturi Jurnalul National

Pentru a publica  un anunt in ziarul Jurnalul National trebuie sa completati un formular: introduceti textul anuntului, alegeti categoria – oferte pentru locuri de munca, numarul de aparitii sau zilele de aparitie dorite si selectati ce extraoptiuni doriti.

Optiuni de publicare:
SUPER OFERTA!
Publica si in 63 de situri cu doar 2 lei!
 Publica articol pe 17 bloguri
  Chenar
  Bold
  Majuscule
  Limba Straina
  Negativ
 Fotografie
  Publica pe 357 de situri cu doar 25 lei
 Vreau sa primesc ziarul (le) in care public anuntul
 Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat

Dupa ce apasati „Calculeaza”, veti primi pretul pentru anuntul dumneavoastra din ziarul Jurnalul National.

PASUL 2: Datele personale si FACTURA PROFORMA 

Cand considerati ca anuntul pentru ziarul Jurnalul National este corect si pretul va convine, apasati „Publica” si completati un formular cu date personale pentru a primi factura proforma.

PASUL 3: Inregistrare anunturi Jurnalul National pe site

Dupa completarea datelor personale, anunturile pentru ziarul Jurnalul National vor fi stocate in baza  de date si un email cu detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.

PASUL 4: Plata anunturi Jurnalul National si aparitia in ziarul Jurnalul National

Dupa plata anuntului pentru ziarul Jurnalul National, acesta va aparea in ziarul Jurnalul National la datele selectate de dumneavoastra, daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar sau incepand cu prima editie libera, daca alegeti aparitii consecutive.

Exemplu de articol. pentru oferte de locuri de munca: „SC………….SRL angajeaza DIRECTOR DE MARKETING. Cerinte obligatorii: 1. Absolvent/a a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice „David Ogilvy” , sau A.S.E. (Marketing) ori S.N.S.P.A (Facultatea de Comunicare si Relatii Publice) 2. Cunoasterea lb.engleze excelent scris/vorbit; 3. Persoana foarte corecta, sociabila, comunicativa si in acelasi timp exigenta, rezistenta la stress, disponibilitate program prelungit, disponibilitate deplasari in diferite orase din Romania, capabila de a lua masuri decisive dar obiective, carnet conducere categoria B minim 1 an. Avantajele candidatului: 1. Cunoasterea altor limbi straine de circulatie internationala cum ar fi franceza, germana, araba; Absolvent al masteratului sau doctoratului in cadrul facultatilor sus mentionate; Aspect fizic placut. Se ofera: masina serviciu, telefon mobil, notebook, pentru deplasari in alte orase se asigura cazarea si masa la categoria 3 stele, + o diurna zilnica de 30 Euro, salariu 1.200 Euro/ lunar. Aplicati CV-urile dvs obligatoriu atat in lb. romana cat si in lb. engleza insotite de o copie a diplomei de licenta pe adresa de e-mail: …………………… pana cel tarziu 01 septembrie 2015. Toti candidatii care indeplinesc conditiile mentionate vor primi un raspuns.”

Sper ca informatiile din acest articol v-au fost de folos si, cand aveti nevoie sa publicati un anunt, veti sti exact ce pasi trebuiesc parcursi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s