Publicare anunt pierderi in Evenimentul Zilei

Tuturor ni se intampla sa pierdem ceva..unii acte, altii bani, altii catei, si asa mai departe. Pe vremea cand eram studenta am pierdut legitimatia de student. Asadar, am fost nevoita sa public un anunt in Evenimentul Zilei, pentru a anunta pierderea legitimatiei de student.

logo

Pentru a publica anuntul, trebuie sa urmam cativa pasi.

PASUL 1: Calculare pret anunturi

Trebuie sa completati un formular, in care sa alegeti categoria Pierderi, sa introduceti textul anuntului, de exemplu eu am scris urmatorul text: „PIERDUT legitimatie de student pe numele…….., eliberat de…….., il declar nul.”

Apoi alegeti numarul de aparitii sau zilele de aparitie dorite si puteti alege dintr-o lista de extraoptiuni ce optiune doriti:

Optiuni de publicare:
SUPER OFERTA!
 Publica si in 63 de situri cu doar 2 lei!
 Publica articol pe 17 bloguri
  Chenar
  Litera distincta
  Majuscule
  Negativ
  Limba straina
 Fotografie
  Publica pe 357 de situri cu doar 25 lei
 Vreau sa primesc ziarul (le) in care public anuntul
 Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat

Dupa ce apasati „Calculeaza”, veti primi pretul pentru anuntul dvs in ziarul Evenimentul Zilei.

PASUL 2: Date personale si factura proforma

Dupa ce ati completat formularul si considerati ca anuntul dumneavoastra este OK, apasati „Publica”. apoi completati un formular cu datele dvs personale, astfel incat sa puteti primi factura proforma.

PASUL 3: Inregistrare anunt pe site

Dupa ce ati completat datele personale, veti primi un email cu detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata, iar anuntul va fi stocat in baza de date a ziarului Evenimentul Zilei.

PASUL 4: Plata anuntului si aparitia acestuia in ziarul Evenimentul Zilei

Dupa ce platiti anuntul pentru ziarul Evenimentul Zilei, acesta va aparea in ziar la datele pe care dvs le-ati selectat, daca specificati zilele de aparitie si daca platiti in timpul necesar, sau incepand cu prima editie libera daca alegeti aparitii consecutive.

De asemenea, puteti publica un anunt pierdere in ziarul Evenimentul Zilei si platind prin SMS, dar numai daca valoarea anuntului sau anunturilor dvs depaseste 100 lei.Dvs va trebui sa trimiteti unul sau doua SMS-uri in retelele Vodafone, Orange sau Cosmote si veti primi una sau doua parole.  Folosind aceste parole, confirmati plata prin SMS.

Deci daca vreodata aveti nevoie de o publicare anunt in Evenimentul Zilei, sa nu ezitati sa o faceti. Este un procedeu extrem de simplu, din fata calculatorului,online,  iar faptul ca putem achita prin SMS, este si mai usor de realizat, fara sa mai stai pe la cozi, sa completezi formulare si sa pierzi o gramada din timpul nostru atat de pretios.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s