Publicare anunt decese Romania libera

Nu cred ca exista un subiect mai dureros decat moartea cuiva drag si apropiat. Nimanui nu ii place sa vorbeasca despre asta; dar am deschis acest articol, pentru a cunoaste care sunt pasii care trebuiesc urmati in cazul in care vrei sa publici un anunt deces in Romania Libera.

PASUL 1: Pentru a publica un anunt in ziar trebuie urmati urmatorii pasi: alegeti rubrica corespunzatoare articolului, trebuie sa introduceti textul anuntului, alegeti una sau mai multe optiuni de publicare daca doriti, de ex: bold, majuscule, chenar, introduceti numarul de aparitii in cazul in care doriti ca acestea sa fie consecutive sau alegeti datele de pe calendar, daca doriti ca aparitiile sa fie aleatorii.

PASUL2: Apasati butonul „Calculati pretul”, iar sistemul va va genera automat pretul anuntului dvs; daca sunteti multumit d pret apasati butonul „Publica anuntul”

PASUL 3: Urmeaza sa introduceti datele dvs si sa finalizati comanda apasand pe butonul „Finalizare anunt”.

PASUL 4: Sistemul va emite automat factura pentru dvs, cu ajutorul careia veti putea face plata pentru anuntul postat.

PASUL 5: Pentru ca anuntul sa fie publicat in ziar, nu uitati sa trimiteti confirmarea platii pe adresa de email: office@anunt-romania-libera.ro. Anuntul va aparea in urmatoarea editie libera a ziarului; iar in maxim o ora de la confirmarea platii, veti primi un email din partea unui operator  in care veti fi anuntati cand va aparea anuntul.

Exemplu de anunt Romania Libera: „Familia anunta cu tristete incetarea din viata a bunei noastre sotii, mama si bunica, ………….. Inmormantarea va avea loc miercuri, 12 august 2015, ora 12:00, la cimitirul…………….. din Bucuresti.”

Plata anuntului se poate face prin banca: la orice Sucursala Unicredit Bank din Romania prezentand factura de mai sus la ghiseu,Plata se va efectua prin ordin de plata pentru beneficiarul: S.C. Mediapress Advertising SRL in contul bancar cu numarul RO28 BACX 0000 0000 2795 7250 deschis la Unicredit Bank, Sucursala Unirii. (Luati la banca factura proforma pentru a completa ordinul de plata cu datele societatii noastre), prin SMS: in cadrul pasului 3 al formularului de comanda gasiti optiunea „PLATA PRIN SMS” (pentru sume mai mici de 100 RON), prin card:  in formularul de comanda dupa ce ati introdus datele personale alegeti optiunea „PLATA CU CARDUL”., prin posta: plata se face catre S.C. Mediapress Advertising SRL, cont bancar RO28 BACX 0000 0000 2795 7250 deschis la Unicredit Bank, Sucursala Unirii; prin trezorerie : Contravaloarea facturii proforme poate fi achitata la orice trezorerie din tara pe numele S.C. Mediapress Advertising SRL in contul nr. RO10 TREZ 7045 069X XX00 0610, Trezoreria sector 4, Bucuresti., prin curier: Clientii din Bucuresti si maxim 5km in jurul Bucurestiului a caror comanda depaseste 180 lei pot plati in numerar direct (in timpul orelor de program) prin intermediul unui curier ce se va deplasa gratuit in maxim 2 ore la adresa dumneavoastra. Sunati acum la 021.301.99.45 sau 0724.572.505 pentru a solicita acest serviciu.

Pentru o taxa de 19 Lei sunt disponibili curieri si pentru comenzi mai mici de 180 lei.

Sper ca va vor fi de folos informatiile pe care le-ati citit in acest articol.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s