Anunt citatii in ziarul Adevarul

Intotdeauna m-am considerat un om corect si cinstit si niciodata nu m-am gandit ca voi avea de-a face cu legile si procedurile judiciare. Dar nicodata nu se nimereste asa cum iti propui.

Zis si facut…pentru a nu ma complica prea mult, am ales publicarea unui anunt citatie in ziarul Adevarul.

adevarul-mare

Va detaliez pasii ce trebuiesc urmati pentru anunt citatii Adevarul, daca vreodata aveti nevoie sa stiti exact ce si cum trebuie facut.

PASUL 1: Calcularea pretului citatiei

Pentru a publica o citatie in ziarul Adevarul, trebuie sa completati un formular: sa introduceti textul citatiei, alegeti numarul de aparatii sau zilele de aparitie dorite si sa selectati ce extraoptiune doriti.

Optiuni de publicare:
–  Chenar
–  Litera distincta
–  Majuscule
–  Raster
–  Publica pe 357 situri cu doar 25 lei!
–  Publica articol pe 17 bloguri
–  Fotografie
–  Vreau sa primesc ziarul (le) in care public anuntul
–  Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat
Dupa ce apasati butonul „Calculeaza”, veti primi pretul pentru citatia dvs.

PASUL 2: Datele personale si factura proforma

Dupa ce considerati ca textul dvs este corect si va convine pretul, apasati „Publica Citatia” si va trebui sa completati un formular cu datele personale pentru a putea primi factura proforma.

PASUL 3: Inregistrarea citatiei pe site

Dupa ce ati completat datele personale, citatia dvs va fi stocata in baza de date a ziarului Adevarul si veti primi un email cu detaliile citatie, pretul si modalitatile de plata pe adresa dvs de email.

PASUL 4: Plata citatiei si publicarea in ziarul Adevarul

Dupa ce platiti citatia, aceasta va aparea in ziarul Adevarul la datele selectate de catre dvs, daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar, sau incepand cu prima editie libera daca alegeti aparitii consecutive.

Va dau si un model de citatie, exact cum am folosit si eu:

„NUMITUL ……………..cu ultimul domiciliu cunoscut in ……………., Str. ……………, nr. ……., bl. …….., sc. …., et. ….., ap. ……., sect. ……. este citat (chemat) in data de ………. Ora……… la Judecatoria ………..cu sediul in …………., Str. ………., nr. ………., sect. …….., Completul ……. camera ………. in calitate de parat in dosarul nr. ……………., pentru cauza………. reclamanta fiind ………………”

De asemenea, foarte important este si faptul ca puteti plati pentru anuntul citatie in ziarul Adevarul, prin SMS, dar numai daca valoarea anuntului nu depaseste 100 lei. Pentru aceasta va trebui sa trimiteti unu sau doua SMS-uri in reteaua Vodagone, Orange sau Cosmote, pentru care veti primi unu, respectiv doua parole. Folositi parolele pentru a confirma plata SMS, urmand ca anuntul citatie sa fie publicat.

Sper ca toate acestea sa va fie de folos, iar daca aveti nevoie de un astfel de anunt, nu ezitati sa urmati pasii pentru a publica un anunt citatie in ziarul Adevarul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s