NJoy-The Order of Geeks – campanie de testat gratuit produse NJoy

Esti pasionat de domeniul IT&C? Iti place sa testezi produse tech? Prietenii te descriu ca un geek, mereu la curent cu ultimele noutati si gadgeturi?
Daca raspunsul la aceste intrebari este DA, atunci ar trebui sa stii ca NJoy pune la dispozitie peste 50 de produse din portofoliul sau pentru a fi testate.
Acum ca ti-am captat atentia, iata tot ce trebuie sa stii pentru a intra in campania NJoy The Order of Geeks.
Pentru inscriere, trebuie trimis un e-mail la adresa ioana.pelin@njoy.ro cat mai repede, deoarece primii 50 de participanti inscrisi primesc automat cate un mouse nJoy TG9 gri.
E-mailul trimis trebuie sa contina urmatoarele date:
– Nume/Prenume;
– Grupa de testare din care vrei sa faci parte: The Geek Expert, The Geek Superstar si The Geek Enthusiast;
– Produsele pe care vrei sa le testezi;
– Adresa de livrare completa, cu numar de telefon;
– Forumul/blogul unde vei posta review-ul;
– Copie dupa buletin;
– Referinta de activitate in online(link forum unde s-a mai postat review-ul).
Geek-Expert
Geek-Superstar
Geek-Enthusiast-300x202
Fiecare grupa are regulamentul si premiile sale, pe care le gasiti in pagina dedicata campaniei NJoy The Order of Geeks de pe Blogatu.ro. In cazul grupelor The Geek Superstar si The Geek Expert, veti testa cate trei produse(din care obligatoriu cate un UPS si alte doua produse la alegere), iar in cazul grupei The Geek Enthusiast veti testa doua produse la alegere.
Fiecare gama de produse are un termen de testare prestabilit. Astfel, participantul va avea la dispozitie o scurta perioada de timp pentru a testa produsul. Timpul de testare nu include timpul de transport si livrare.
Dupa testare, participantul va trebui sa trimita inapoi produsul; review-ul produsului testat trebuie sa fie publicat in cadrul blogului sau forumului partener, unde participantul are un cont deschis.
Cheltuielile de logistica si transport vor fi suportate integral de catre Organizator.
Campania se incheie in data de 31.07.2015. Vor fi considerati participanti doar persoanele care, pana la aceasta data au publicat review-ul si au respectat conditiile de participare afisate in Regulamentul campaniei The Order of Geeks.
Castigatorii vor fi desemnati prin extragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org; iar premiile vor fi trimise in maxim 30 de zile de la incheierea campaniei.
Cred ca v-am convins deja sa participati la aceasta campanie, la care, de pe urma placerii de a scrie articole pe blog, aveti numai de castigat.
Asa ca, trimiteti repede e-mailul, astfel incat sa castigati si mouse-ul si asteptati sa primiti produsele spre testat. Deci…spor la treaba si la scris!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s